Home


Reportages


ContactInformatie

......> Wat u krijgt

......> Kennismaking

......
> FAQ

......> Albums

......> Prijzen


2016 Leon Poels Fotografie
contact@leonpoels.nl
043-3619029


Monitortest

Albums

Foto's van jullie mooiste dag zien er prachtig uit op een flink beeldscherm, maar er gaat niets boven de beeldkwaliteit van een echt foto-album.
Bij mij kunnen jullie terecht voor een foto-album van topkwaliteit. Ik lever albums in veel formaten, verschillende dikten, meerdere typen papier en veel verschillende kaften. Bij onze kennismaking kan ik voorbeelden laten zien.
De beslissing of en wat voor album er komt hoeven jullie pas na het antvangen van de digitale foto's te nemen. Welke foto's er in komen doen we in samenwerking.


De prijs van een trouwalbum is met globaal 500 800 euro niet gering. Deze boeken zijn echter niet vergelijkbaar met de boeken met ingeplakte foto's van vroeger. Elke pagina wordt apart opgemaakt, afgedrukt en het boek wordt met de hand gebonden. Daarnaast is elk album anders en je hebt daarmee een uniek boekwerk. Er zijn natuurlijk goedkopere albums en materialen, maar de uren die nodig zijn om de pagina's op te maken blijven toch hetzelfde. Daardoor zou een goedkoper album uiteindelijk niet veel goedkoper uitvallen. De kwaliteit is echter onvergelijkbaar

Kunnen we ook meerdere albums laten maken voor bijvoorbeeld onze ouders?|
Jazeker. Een tweede zelfde album als het hoofdalbum is natuurlijk wel duur. Daarom zijn er ook kleinere eenvoudigere uitvoeringen bij het hoofdalbum leverbaar voor heel aantrekkelijke prijzen.

Zie ook de FAQ en de pagina met prijzen.

Fotoalbum Leon Poels Fotografie Huwelijksalbum Bruidsalbum

---------------------------------------------------------------------------------------------------------